Felnőtt fogszabályozás fél év alatt

A mai fogszabályozási technológiák mellett, egyre kevesebb kellemetlenséggel és kockázattal számolhatnak azok, akik szeretnének változtatni a mosolyukon, és szeretnének vonzóbbá, magabiztosabbá válni a mindennapokban.

A mai kezeléseknek köszönhetően már nem kell egy életen át takargatnunk a mosolyunkat, vagy kellemetlenül éreznünk magunkat egy nem tökéletesen álló fog miatt. Ma már nem szükségszerű, hogy egy korábban alig zavaró, mára viszont komoly problémákat okozó fogászati helyzettel együtt éljünk, mert nem akarjuk, vagy nem tudjuk vállalni a hosszadalmas, és sok esetben nem is végső megoldást jelentő drága kezeléseket.

A fél éves kozmetikai kezelések lényege, hogy olyan esztétikus (gyakran láthatatlan), sok esetben lágy erőkkel működő, a fogakat kíméletesen mozgató fogszabályozó készüléket kap a páciens, amely a kisebb eltérések helyreállítására tökéletesen megfelel és így elkerülhető a hosszabb, összetettebb kezelés.

 

Hogyan lehetséges mindezt hat hónap alatt?

Ezek a készülékek a szokásos fogászati eljárásokat alkalmazzák, viszont a harapás helyett, a fogak megjelenésére, a mosolyra fektetik a hangsúlyt. A kezelés során nem kell tartani a fogak károsodásától, a foggyökér sérülésétől vagy a többi fog roncsolódásától, hiszen ezek a készülékek egészen más mechanikával varázsolnak új mosolyt a páciensnek, mint a korábbi, ódivatú típusok.

Az egyetlen hasonlóság a hagyományos kezelés és a fél év alatt újjá varázsolt mosoly között az, hogy mindkét esetben úgynevezett retenciós, azaz helyfenntartó készüléket kell a páciensnek éjszaka viselnie a kezelés után. Szerencsére ennek több fajtája létezik, így ez is teljesen a páciens igényeihez szabható a kezelés befejezése után.

A végeredmény: Fél év alatt látható változás, újra vidám, bátran megszólaló, önfeledten nevető, magabiztosan mosolygó páciens, akinek egészségesek a fogai!

Az új technológiák garantálják, hogy felnőtt korban se kelljen lemondani az egészséges, magabiztos mosolygásról!

 

Kérj időpontot még ma, és kezdjünk el mielőbb az új mosolyodon dolgozni: beszéljük meg a kezelési tervedet, és válj azzá, aki mindig is lenni szerettél volna!

 

Közösség
Bejelentkezés
Kapcsolat

Dr. Balla László
fog- és szájbetegségek szakorvosa,
fogszabályozó szakorvos
Mobil: +36 70 384-8689
E-mail: rendelo.balla@gmail.com