Felnőtt fogszabályozás fél év alatt

A fog külső felszínén rögzített fogszabályozó készülék – Damon Clear

Esztétikus fogszabályozás

Ma az egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb eszköz a Damon Clear típusú fogszabályozó rendszer, ami egyrészt remek megoldás a kisebb esztétikai eltérések korrigálására, másrészt tökéletes lehetőség a komolyabb – a harapás megváltoztatásával járó – problémák orvoslására is. 

Ez egy olyan a fogak külső felszínére rögzített fogszabályozó készülék, amely alig észrevehető és gyönyörű kerámia bracketekből épül fel. A Damon Clear fogszabályozó egy új technológiájú, alacsony súrlódású rendszer, így sokkal kényelmesebb a régi fogszabályozó készülékeknél.

Ez a fogszabályozó készülék fél év leforgása alatt szabályos sorba állítja a mosolyzónában lévő úgynevezett front fogakat, így pár hónap alatt, látványosan újul meg a páciens mosolya.

További – angol nyelvű – információ:
www.damonbraces.com
 

160.000,- Ft -tól

Kivehető, átlátszó megoldás - MyClearBrace rendszer

Kivehető fogszabályozás

A MyClearBrace rendszer kitűnő választás azok számára, akik valamilyen okból idegenkednek a rögzített fogszabályozótól.

Ez a készülék az amerikai Invisalign fogszabályozó rendszer európai megfelelője, ami tudásában ugyan azt nyújtja, mint az amerikai társa, viszont előállítási és alkalmazási költségei mérsékeltebbek, így Európában ez az egyik legnépszerűbb készülék, a kivehető, átlátszó megoldások esetében.

A készülék nem más, mint egy teljesen átlátszó, kivehető, magas minőségű orvosi műanyagból készült fogszabályzó rendszer, amely fokozatosan és kíméletesen mozgatja a fogakat. A fogsort gyakorlatilag tökéletesen borító eszköz csupán 0,5 mm vastag, és a hagyományos fogszabályzókkal ellentétben nincs a fog felületéhez ragasztva, így bármikor kivehető, és rendkívül könnyen tisztítható.

A műanyag sínek a páciens foglenyomata alapján készülnek, amelyeket hetente kell cserélni, annak megfelelően, ahogy a kezelés halad. 

A 3D-s technológiának, azaz a fogszabályozó készülék elkészítését és felhelyezését megelőző számítógépes modellezésnek köszönhetően a végeredmény előre látható: a páciensnek nem kell elképzelnie, hogyan fog kinézni a kezelés után, egyből láthatóvá válik a várt eredmény. 

Ez a készülék a mosolyzónán túlmutató, közepesen bonyolult kezelésekre is tökéletesen alkalmas.

További – angol nyelvű – információ:
www.myclearbrace.com

250.000,- Ft -tól

A fog belső oldalán rögzített - kívülről láthatatlan - fogszabályozó rendszer - MTM® No•Trace System

Belső fogszabályozás

Az MTM® No•Trace System a fogak belső oldalára, vagyis a nyelv és a szájpadlás felől kerül rögzítésre, így a külső szemlélő által teljesen láthatatlan. (Ezek a fogszabályozók az úgynevezett lingual fix készülékek.)

Ideális választás azoknak, akik nem tudnak megbarátkozni sem a hagyományos, külső fogszabályozó készülékekkel, sem az átlátszó sínekkel, vagy csak egyszerűen nem szeretnének mások által is látható típust viselni.

A belül rögzített rendszer tökéletes megoldás a kisebb eltérések javítására, viszont a komolyabb szabálytalanságok korrigálására a számítógép által tervezett Incognito rendszert javasoljuk.

További – angol nyelvű – információ:
http://www.dentsply.com/en-us/orthodontics/brackets/self-ligating-brackets.html

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/US-Incognito/hidden-braces/

250.000,- Ft

 

Boldog mosolyok

Közösség
Bejelentkezés
Kapcsolat

Dr. Balla László
fog- és szájbetegségek szakorvosa,
fogszabályozó szakorvos
Mobil: +36 70 384-8689
E-mail: rendelo.balla@gmail.com