Felnőtt fogszabályozás fél év alatt
Dr Balla László fogszabályozó szakorvos

Dr. Balla László vagyok, gyermek-és felnőtt fogszabályozó szakorvos. Több mint 10 éve foglalkozom kizárólag fogszabályozással Budapesten, Londonban, Rómában, és Milánóban.

A legtöbb hozzám forduló páciens tinédzser évei után, már felnőttként szembesül azzal, hogy egy korábban jelentéktelennek tűnő kijjebb álló szemfog, vagy egy kisebb torlódás, esetleg rés a fogai között milyen állandó rosszérzéssel, félelemmel, önbizalomhiánnyal járó problémát, milyen gátakat tud okozni a hétköznapokban, az egyetemi évek alatt, a munkavállalás terén, vagy a párválasztásban.

Fontos kiemelni, hogy nincs mindenkinek szüksége az ilyen jellegű kezelésre, csak azért mert van egy rossz helyen álló szemfoga vagy egy kisebb rés a fogai között. Ugyan akkor érdemes tudni, hogy ha ez problémákat okoz, akár lelki vagy orvosi területen, akkor ma már könnyedén lehet ezen változtatni!

Sokaknak borzasztó rémképei vannak a fogszabályozó készülékek lehetséges verzióiról, és úgy gondolják, hogy a rettentően fájdalmas kezelés, akár évekig is eltarthat. 
Úgy gondolom, itt az ideje, hogy ez a nézet megváltozzon!

Szerencsére a fogszabályozó technikák rengeteget fejlődtek az elmúlt 10-15 évben, így ma már esztétikus, modern, alig észrevehető, sok esetben láthatatlan technikákkal dolgozunk, amelyeknek köszönhetően jelentősen csökkent a kezelés közben érzett fájdalom mértéke és a kezelés időtartama is nagymértékben lerövidíthető.

Az itt ismertetett féléves kozmetikai kezeléseket azoknak a leendő pácienseimnek ajánlom, akiknek nincs harapási eltérése, és rövid idő alatt maradandó eredményre vágynak. 

Számomra kiemelkedő jelentőségű a pontos és folyamatos kommunikáció a munkám során. Szeretem, ha a páciensek mindent tudnak a különböző kezelési lehetőségekről, azok előnyeiről és hátrányairól, és mindent összevetve, alaposan átbeszélve és megtervezve, közösen hozzuk meg a döntést arról, hogyan, milyen technológiát alkalmazva varázsoljuk még szebbé a mosolyukat. 

 

Mindezek mellett, összetettebb fogszabályozó kezelésekkel is foglalkozok, az egyéb lehetőségekről és a gyermek fogszabályozással kapcsolatos tudnivalókról bővebben itt olvashatsz:

www.doctordent.hu

 

Közösség
Bejelentkezés
Kapcsolat

Dr. Balla László
fog- és szájbetegségek szakorvosa,
fogszabályozó szakorvos
Mobil: +36 70 384-8689
E-mail: rendelo.balla@gmail.com